Schade tijdens transport

U bent verzekerd voor schade tijdens het transport.
Een ondertekend bewijs van de koerier is vereist als een pak beschadigd is of er items in ontbreken. Koerierdiensten en verzekeringen zijn hier vaak strikt in en we kunnen enkel zo garanderen dat uw item kostenloos vervangen kan worden. Een niet ontvangen pak, moet binnen 7 dagen gemeld worden.

.

Afwijzen van aansprakelijkheid

Gebruik en misbruik van wapens houdt serieuze risico’s in zoals verwonding, invaliditeit en de dood. Functionele wapens worden enkel verkocht voor training onder supervisie van een expert, voor demonstraties of om te tonen in verzamelingen. Inspecteer uw wapen voor elk gebruik en bepaal eerst of het in goede conditie is. Gebruik geen wapens voor sparring of contact. De gebruiker neemt het risico op zich voor verwonding en is verantwoordelijkheid voor anderen en de schade die hij anderen kan aanbrengen.

.

Voorwaarden

We verkopen geen wapens aan mensen jonger dan 18 jaar. We wijzen er ook op dat het in de meeste landen verboden is om wapens te dragen op publieke plaatsen. Lidmaatschap van een vechtsportclub geeft geen extra rechten.

We geven bij de bevestiging van uw bestelling ook een inschatting van de levertermijn mee. Er kunnen altijd vertragingen optreden (bij de smidse, douane, transport, ...) en we kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor het overschrijden van die levertermijn.

U wordt pas eigenaar van de items, op het moment dat de betaling volledig is uitgevoerd.

Beschrijvingen en prijzen zijn juist op het moment van het online plaatsen. Er kunnen zich echter wijzigingen voordoen. We passen deze zo snel mogelijk aan. Als een prijs verandert nadat u interesse getoond hebt in dit item, laten we u dit weten. We kijken samen met u of u toch nog verder wil gaan met de aankoop.

Als u een bestelling doet op deze website, krijgt u per email een bevestiging. Pas op het moment dat we de betaling voor dit item ontvangen hebben, zijn we gebonden aan de verkoop.

We accepteren geen verantwoordelijkheid voor schade, verwonding of erger die veroorzaakt wordt door gebruik en misbruik van de verkochte items.

Prijzen op deze website zijn altijd inclusief BTW. De prijzen voor verzending zijn ook inclusief BTW.